Ulvenes Nat DVD (BRUGT)

11,00 kr. Inkl. Moms

Total Sold: 0 Views: 80

1 på lager

EAN: 5709624015982 Varenummer (SKU): 5709624015982 Kategori:

Beskrivelse

Neil Jordan – der i 90’erne gjorde sig bemærket herhjemme og primært over for mainstream-publikummet med The Crying Game og Interview with the Vampire – kan tydeligvis lide at beskæftige sig med randeksistenser og makabre fortællinger. Her fortæller han et par bizarre historier, fortalt i antologiform, med varulven som fællesnævner.
En pige læser forskellige fortællinger om tab af uskyld, og virkelighedens personer bliver langsomt skiftet ud med historiens og omvendt.

Filmens – ikke unødvendigt – mystiske og symbolfyldte manuskript er udarbejdet af instruktør Jordan og forfatteren Angela Carter efter hendes bog, som genfortæller klassiske eventyr i ny indpakning. De fleste vil bestemt genkende Den lille Rødhætte og ulven.
Fortællingerne er som sådan ikke delt op i afsnit, så det kan være svært at se, hvor den ene historie ender og den anden begynder. Men Jordan instruerer med indlevelse, og det lykkes glimrende for ham at vedligeholde mystikken og holde publikums interesse hele filmen igennem.

Åh hej med dig 👋
det er dejligt at møde dig.

TIlmeld dig for at modtage Vort nyhedsbrev, når vi får nye varer

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Price History