Ørnen: Afsnit 1+2 DVD (BRUGT)

2,99 kr. Inkl. Moms

Total Sold: 0 Views: 71

1 på lager

EAN: 5708758659987 Varenummer (SKU): 5708758659987 Kategori:

Beskrivelse

Ørnen er i landet

Efter succésen med Rejseholdet har DR’s drama-afdeling taget springet fuldt ud og skabt denne ekstremt vellykkede serie. Ørnen bragede ind på skærmen i efteråret 2004 med en intelligent blanding af action og drama. Hvem havde troet, at vi i lille Danmark kunne lave sådan en solid og flot TV-serie?

I Ørnen følger vi den plagede islandske kriminalinspektør Hallgrim Ørn Hallgrimsson (Jens Albinus), kaldet Ørnen, der netop har fået job i politiets nyetablerede afdeling for “grænseoverskridende, organiseret kriminalitet” under ledelse af Thea Nellemann (Ghita Nørby). Ørnen får selv lov til at sammensætte sit hold, der består af både garvede drenge som Frandsen (Steen Stig Lommer) fra bagmandspolitiet og kriminalassistent Nazim (Janus Bakrawi), men også unge, uprøvede folk som IT-eksperten Michael (David Owe) og kriminalteknikeren Ditte (Susan A. Olsen).
Afdelingens arbejde strækker sig ud over landets grænser, rundt i hele Europa. Det foregår til lands, til vands og i luften og indebærer alt fra sporing af mobiltelefoner til jagten på “beskidte” bomber. Der er fuld fart over feltet. Det er spændende. Det er flot. Og så giver serien endelig hele verden mulighed for at se, hvor perfekt Janus Bakrawi er som actionstjerne. Han da få et opkald fra Jerry Bruckheimer en af dagene!

David

Specielt om denne udgivelse:

Afsnit 1: Kodenavn Sisyfos, del 1
Vicekriminalinspektør Hallgrim Ørn Hallgrimsson, kaldet Ørnen, er på vej hjem til Island, til sin mors dødsleje, da hans fly bliver tilbageholdt i Københavns Lufthavn. En politimand er fundet myrdet, og hans pistol og identifikationskort er forsvundet og skal tilsyneladende bruges i forbindelse med en flykapring – Hallgrim må lede efterforskningsarbejdet.
Samtidig er Thea Nellemann, som nyudnævnt politimester for Rigspolitiets nye afdeling for grænseoverskridende, organiseret kriminalitet ved at sammensætte sin gruppe, men mangler Hallgrims ansøgning til jobbet som efterforskningsleder – og det er ham, hun vil have.

Afsnit 2: Kodenavn Sisyfos, del 2
Hallgrim og Marie er i Sverige, hvor de, i samarbejde med politiet i Göteborg, forsøger at spore russerne Sergej og Luka. Efterforskningen går ikke som planlagt – og Hallgrim må igen opgive at gennemføre sin rejse til Island for i stedet at følge sporet i Sverige, sammen med Nazim. Imens får Frandsen, godt hjulpet af Michael, styr på Sergejs danske forbindelse.
Thea bliver opsøgt af justitsministeren, som beordrer hende til at undgå diplomatiske forviklinger i forbindelse med en mulig pågribelse af Luka – en ordre som Thea ikke umiddelbart er til sinds at følge.

  • Special features ukendte.

Åh hej med dig 👋
det er dejligt at møde dig.

TIlmeld dig for at modtage Vort nyhedsbrev, når vi får nye varer

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Price History